top of page

Seizoen 2021-2022

DE RUIMTE TUSSEN ONS

22-23-24-29-30 april en 1 mei 2022

herneming zomerbar Wilrijk op 22 augustus 2022

Regie: An Durt en Jeroen Van de Velde - O.L.V Alexander Van der Sande en Myrthe Slootmans

Spelers: Kilian Amelinckx, Rani De Mondt, Yani De Ryck, Saar Meeusen, Chani Nijsmans, Bernd Pichal, Christophe Segers, Myrthe Slootmans, Xana Ven der Mosen, Jeroen Van de Velde, Hazel Van Hove, Marlies Van Reeth, Dorien Vergauwen, Kirsten Vermeulen en Lana Wachters

Ik heb altijd gedacht dat ruzie bij het leven hoort. Iedereen heeft wel eens ruzie.

Maar wat als dat het enige is dat overblijft?

Overal waar ik ben, zijn mensen aan het roepen tegen elkaar. Vooral thuis, bij mama en papa, gaat het echt niet goed. Dan vlucht ik naar mijn vriendjes, maar ook daar is er kabaal. Is er een plaats tussen de sterren waar ik wel heen kan gaan?

'De ruimte tussen ons' is een tragikomedie, geschreven door onze jeugdgroepen tijdens de coronaperiode.

ATTEMPTS ON HER LIFE

3-4-5-10-11 juni 2022

Regie: Wim Smulders 

Auteur: Martin Crimp

Spelers: Wanda Brants, Simha Chardon, Inge Luyckx, Pieter-Jan Melis, Vicky Salden, Bart Stockman, Minoo Talebi, Miek Van den Audenaerde en Vera Van Mieghem

Het gaat over Anne. Je kent ze wel. Ze ontsnapte aan het oorlogsgeweld. Een uitmuntende gastvrouw. Zelfverzekerd. Koel. Een wereldverbeteraar. Een terrorist. Een pornoster. Een vrouw die haar standaarduitrusting heeft opgepimpt. Iemand die een doel heeft. Die weet wat ze wil. Hulp hoort daar niet bij.


Juist! Die Anne. ‘The camera loves her.’ Ze wil aandacht. Koste wat kost. Iedereen kent Anne. Iederéén heeft altijd een mening. Toch?


Maar wie is Anne? Is ze het slachtoffer van geweld of de belichaming ervan?


Waar het absoluut over gaat is dat het er nooit over gaat dat het ergens over gaat. De donkerste plek is altijd onder de lamp.

'Attempts on her life is impressietheater.

bottom of page