top of page

Seizoen 2022-2023

BESTE WENSEN

25-26-27 november en 2-3 december 2022

Een zwarte komedie van Alan Ayckbourn

Regie: Pieter-Jan Melis 

Spelers: Vera Van Mieghem, Vicky Salden, Ann Willemen, Dennis Nijsmans, Tom Zonnekein, Wim Smulders, Simha Chardon, Christophe Segers en Inge Luyckx

Kerstmis, Hoogtij van de familiale gezelligheid, warmte en liefde. Een traditie van samenkomen, het moment waar iedereen naar uitkijkt. Ook ten huize Nonkel Tom en Tante Inge. 

Zoals ieder jaar heeft iedereen zijn eigen taak tijdens deze heuglijke gebeurtenis. 

Maar of iedereen wel geschikt is voor zijn taak en er zin in heeft is nog maar de vraag. 

De wijn vloeit en de spanning stijgt, zeker als er een vreemde gast aanschuift! 

 

Iedereen kan zichzelf en of anderen herkennen in deze absurde, grappige en gênante situaties die tijdens dit feest voorbij denderen. 

Beste wensen is een zwarte komedie waarbij 'vrede op aarde' uitdraait in een uit de hand gelopen poppenkast. 

AH LIES, Een moderne bewerking van Alice in wonderland

17-18-19-24-25 maart 2023

Regie: Marlies Korthoudt

Spelers: An Durt, Michiel Geerts, Saar Meeusen, Myrthe Slootmans, Lauren Baetens, Marlies Van Reeth, Jeroen Van de Velde, Xana Van der Mosen, Hazel Van Hove, Christophe Segers en Gaëthan De Pauw

Op een feestje verschijnt plots een kleine opgejaagde dame. Die beweert de moeder te zijn van een meisje en spreekt haar aan met 'Alice'. Helemaal overdonderd vlucht  'Alice' weg, volgt ze een jongen - die veel weg heeft van een konijn - en komt ze terecht in een fascinerende, maar verwarrende, wereld. 

Ze weet niet meer goed wie ze is en iederéén noemt haar plots Alice. Kunnen een kat, rups, hoedenmaker, haas en een gekke drieling haar helpen om te weten wie ze werkelijk is of zaaien ze enkel meer verwarring? Aan de Koningin, haar zoon en een konijn om het vonnis uit te spreken. 

Kom kijken en laat je betoveren in een wereld vol fantasie, want in Wonderland is het elke dag een niet-verjaardags-feest. 

bottom of page