top of page

PROGRAMMA 2021-2022

Anker 2

AH, LIES!

17-18-24-25 maart om 20u
18-19-25 maart om 15u

SPEELLOCATIE
Vizit Wilrijk

logo vizit.png

Een moderne bewerking van Alice in wonderland, voor iedereen vanaf 6 jaar!

Regie: Marlies Korthoudt

Spelers: An Durt, Michiel Geerts, Saar Meeusen, Myrthe Slootmans, Lauren Baetens, Marlies Van Reeth, Jeroen Van de Velde, Xana Van der Mosen, Hazel Van Hove, Christophe Segers en Gaëthan De Pauw

Op een feestje verschijnt plots een kleine opgejaagde dame. Die beweert de moeder te zijn van een meisje en spreekt haar aan met 'Alice'. Helemaal overdonderd vlucht  'Alice' weg, volgt ze een jongen - die veel weg heeft van een konijn - en komt ze terecht in een fascinerende, maar verwarrende, wereld. 

Ze weet niet meer goed wie ze is en iederéén noemt haar plots Alice. Kunnen een kat, rups, hoedenmaker, haas en een gekke drieling haar helpen om te weten wie ze werkelijk is of zaaien ze enkel meer verwarring? Aan de Koningin, haar zoon en een konijn om het vonnis uit te spreken. 

Kom kijken en laat je betoveren in een wereld vol fantasie, want in Wonderland is het elke dag een niet-verjaardags-feest. 

18/3 om 20u en 19/3 om 15u uitverkocht

Anker 1

05-06-12-13 mei om 19u30
07 mei om 15u

6 x 1 = 7

SPEELLOCATIE
Vizit Wilrijk

logo vizit.png

Auteur: Gert De Borger, naar het boek van Gerda Van Erkel

Regie: Lauren Baetens en Alexander Van der Sande

Spelers: Marilou Bertrand, Emma Buys, Yani De Ryck, Ina Haazen, Asja Quita Kamara, Dorien Vergauwen, Kirsten Vermeulen en Lana Wachters

Zeven jongeren op een vreemd terrein zijn vreemden voor elkaar. Eén ding hebben ze gemeen: ze werden alle zeven door de jeugdrechter naar dit kamp gestuurd.

Ze kozen deze straf boven plaatsing in een tehuis of pleeggezin. Hun verleden blijft hen achtervolgen en behoedzaam tasten ze de grenzen af, van zichzelf en van de anderen.

Op het einde van het kamp wordt, mede dankzij hun begeleider als steun en toeverlaat, op een andere manier naar hun toekomst gekeken. 

tickets beschikbaar vanaf februari 2023

"Theater heeft iets van pizza leveren. Het gaat om wat je brengt, niet om de persoon." 

– Johan Leysen (met dank aan Lotte Bode)

bottom of page