top of page

WIE ZIJN WE?

  Eén familie, één doel. Door het enthousiasme van onze werking zijn we allemaal handen op één buik. Samen decors bouwen, techniek verzorgen, acteren, regisseren en ook wat leuteren voor én achter de toog, iedereen helpt en werkt mee om van elke productie een pareltje te maken. 

BESTUUR

 

Pieter-Jan Melis

Algemeen coördinator

An Durt

Coördinatie regie en jeugd
 

Marlies Korthoudt

Verantwoordelijke  

PR en communicatie
 

 

Michiel Geerts
Werkgroepverantwoordelijke

Myrthe Slootmans

 

Privacybeleid

Lees hier het privacybeleid van onze werking.

 

   Voor onze jongeren vanaf 12 jaar staan onze geëngageerde regisseurs van oktober tot mei elke week paraat om met hen te repeteren en improviseren. Als kers op de taart geven ze het beste van zichzelf voor het grote publiek. Met z’n allen op weekend gaan en elkaars voorstellingen afschuimen horen erbij! De jongeren brengen minstens 3 theaterproducties op de planken. We brengen met onze theatergroep minstens 3 producties per seizoen.

    Sinds 2004 is het LOFTTHEATER actief in Wilrijk. Als lid van OPENDOEK vzw zijn we met een kleine, enthousiaste en gemotiveerde groep erin geslaagd om uit te groeien tot een grote theaterfamilie.

  Van jong (12 jaar) tot oud creëren we een waaier van theater-producties. Van intiem kamertoneel in onze kleine zaal tot kleurrijke voorstellingen in de grote zaal.

Vanaf 2022 spelen we in jeugdcentrum VIZIT, Heistraat 34a Wilrijk.

bottom of page