WIE ZIJN WE?

  Eén familie, één doel. Door het enthousiasme van onze werking zijn we allemaal handen op één buik. Samen decors bouwen, techniek verzorgen, acteren, regisseren en ook wat leuteren voor én achter de toog, iedereen helpt en werkt mee om van elke productie een pareltje te maken. 

   In het jongerenatelier spelen al onze jongeren (+12 jaar) samen. Hun geëngageerde regisseurs staan, van oktober tot mei, elke week paraat om met hen te repeteren en improviseren. Als kers op de taart geven ze het beste van zichzelf voor het grote publiek. Met z’n allen op weekend gaan en elkaars voorstellingen afschuimen horen erbij! De jongeren brengen minstens 3 theaterproducties op de planken.

BESTUUR

 

Wim Smulders

Coördinator en 
Financieel Verantwoordelijk

An Durt

Jongerencoördinator
 

Marlies Korthoudt

Verantwoordelijke  

PR en communicatie
 

 

Michiel Geerts
Werkgroepverantwoordelijke

Christophe Segers
Techniekverantwoordelijke

Privacybeleid

Lees hier het privacybeleid van onze werking.

 

    Sinds 2004 is het LOFTTHEATER actief in Wilrijk. Als lid van OPENDOEK vzw en met de steun van Stad Antwerpen en Fameus vzw zijn we met een kleine, enthousiaste en gemotiveerde groep erin geslaagd om uit te groeien tot een theaterfamilie van wel 60 leden.

  Van jong (12 jaar) tot oud (Leeftijden worden hier respectvol niet vermeld!) creëren we een waaier van theaterproducties in de Rozenkranszalen. Van intiem kamertoneel in onze kleine zaal tot kleurrijke voorstellingen in de grote zaal.